streda 2. októbra 2013

Jesenné inšpirácie

Vonku nás už vítajú chladné rána a na 20 stupňové teploty môžeme asi pokojne zabudnúť. Meteorológovia sa nevedia dohodnúť, či ešte babie leto príde, alebo tu už bolo. A mne je to vlastne jedno. Pár teplých dní vždy poteší, ale jeseň a chladnejšie, temnejšie dni mi umožňujú prejaviť moju "pyromanickú" povahu a v byte konečne zapáliť sviečky vo všetkých kahančekoch a svietnikoch (bez divných pohľadov môjho manžela). Teším sa na to, ako si bytík zasa vyzdobím tekvičkami a jesennými farbami a večer si pod dekou s čajíkom v ruke budem čítať dobrú knihu pri svetle blikotajúcich sviečok navôkol. Navyše k nám v marci priletí bocian, takže teraz väčšinu svojho času venujem snívaniu o bábätku a sledovaniu prvých pohybov malého votrelčeka v mojom brušku. :-) A tak mám čas tešiť sa na tekvičkové inšpirácie. Tu sú niektoré z nich, ktoré ma nadchli, možno potešia aj vaše dušičky. :-)

Krásne "sviečkové" oddychové večery!
Katka 















17 komentárov:

  1. Inšpirácie úžasné Katka, ale tá novina:-) gratulácia veľkáááá k miminečku ♥ jaj a zabudla som, tiež milujem také jesenné čajíkovanie:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujem Katulienka, dufam, ze ta nasa mala radost buduci rok v stasti pride medzi nas a takto o rok sa budeme z tekviciek a farebnych listov tesit spolu. ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Katko, děkuji za krásnou inspiraci, každé období má své kouzlo a moc, moc gratuluji!
    Opatruj se a dávej na sebe pozor, pa Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Helenko, aj ja dakujem. ♥♥♥ Ja sa uz ale hrozne tesim na Vianoce! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc gratuluji k miminku a přeji hodně zdraví!Nádherná inspirace.Věra

    OdpovedaťOdstrániť