sobota 27. apríla 2013

Novinky z mojej kuchynky :-)

Strašne dlho som tu nebola, za čo sa nesmierne hanbím, ale všetko má svoje dôvody a ja dúfam, že si teraz nájdem viac času na to čo ma baví a čo milujem, teda aj na náš blog. Včera bolo v Bratislave asi 30 stupňov, ak nie aj viac a ja som konečne dokončila bežné práce, ako umývanie okien, veľké upratovanie skriniek a tak... A tak prikladám fotky z mojej kuchyne, lebo po béžovej, zelenej a červenej zasa vyhrala moja milovaná bledunko ružová a bledunko modrá. Všade v bytíku- na závesoch, vankúšoch, perinách, uterákoch, tanieroch a hrnčekoch kvitnú kvietky a ja to milujem. :-)

Moja kuchynečka

Keď mám čas a chuť, rada si na svoje tabuľky v bytíku kreslím vlastné motívy...

Okrem mojej kuchyne, máme doma kopu noviniek. Ja som nahovorila manžela na to, aby sme našej Essie (psík) zaobstarali dedinskú kamošku. A tak máme dve chlpaté guľky. Ako druhá sa u nás udomácnila mačička Lilli. Je to strašná nezbedníčka, už som prišla o pár keramických a sklenených ozdôbok, ale je nádherná a my ju strašne ľúbime. Essie aspoň cez týždeň nie je doma sama a spolu im nikdy nie je smutno.



Lilli milujem hlavne všetky preliezky, ktoré ponúka náš byt svojou prirodzenou štruktúrou. Má samozrejme aj svoje škrabadlo, ale aj tak je jej obľúbené miesto kvetináč, vrch skrine, alebo krabica na chladničke.

Preliezka pre Lilli, obľúbená bariéra rozdeľujúca bytík pre nás. :-)

Nedá mi ešte nedofotiť môj nový úlovok z IKEA. Závesy, do ktorých som sa zamilovala na prvý pohľad! Kvitnúca záhrada, však? :-)
Krásny zvyšok víkendu dievčatá a nech nám kvitnú najmä kvietky v našej duši a srdiečku!

Katka

2 komentáre: