sobota 11. februára 2012

Čo pre nás znamená láska? :-)

Giweaway a BellaRose



Milé dievčatá, žienky, ženy, maminky, dcéry, tetušky, sestry, manželky, priateľky atď. Ak sa aj Vám páči stránka BellaRose, šikovná blogerka Miška sa rozhodla, že niektorú z nás, prostredníctvom súťaže na jej blogu obdarí darčekovým poukazom na nákup v obchodíku Bella Rose. Zapojte sa aj vy, každá z nás má šancu. Pravidlá nájdete na jej blogu-klik na odkaz nad obrázkom. Súťaž trvá do 1.3.2012. Veľa šťastíčka!!!

3 komentáre:

  1. A čo je pre mňa láska?
    Láska je dar od pána Boha, ktorý nám dáva silu žiť. Láska je dobro vo svete, čo nám vlieva nádej, že nie všetko je čierne. Láska je šťastie, ktoré zaleje naše vnútro ako horúci medík. Láska je strach o najmilovanejšieho človeka. Láska je slza, ktorá sa každý deň smutne kotúľa, pre toho, kto nás miluje v nebi... Láska je úsmev môjho dieťaťa, láska je objatie môjho manžela alebo to, keď nečakane vynesie smeti, lebo je vonku zima. Láska je každodenný telefonát mojej mamy, ktorý končí slovami- strašne ťa ľubim... Láska je nezištný dar, ktorý nič nestojí, no robí tento svet tým čím je. Bez nej by nebolo nič... Láska je všetko čo je dôležité... Vďaka pánu Bohu za ňu.

    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahojky Katko napsala jsi to velice krásně,tvá slovíčka mě zasáhla přímo do srdíčka!Potvrzuji splněné podmínky a tvou účast!Michaela

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem Mišik. Veľmi si ma potešila a ďakujem za súťaž!!! Povznášajúca myšlienka. :-)

    OdpovedaťOdstrániť