nedeľa 8. apríla 2012

Veľkonočné leňošenie

Milé naše spriaznené dušičky. :-)
Už niekoľko týždňov sa naše bytíky pripravujú na príchod Veľkej noci. Sladké ničnerobenie však prerušujeme, aby sme Vám zaželali krásne veľkonočné sviatky a pridali na náš blog pár fotiek našej veľkonočnej výzdoby.



Dadkin bytík skrášľuje nádherná pokrútená vŕba a ja sa zas vytešujem z novej poličky, teda dvoch, po ktorých túžim takmer dva roky. :-)  Môj manžel a vŕtačka od mojej Dadulky splnili môj sen a tak teraz rozmýšľam, či police natriem na bielo, alebo spácham čosi iné, rovnako bláznivo kreatívne. Možno ju natriem podľa Dadkinho návrhu na bledozeleno... :-)



Navyše sme si po dlhom uvažovaní kúpili pekárničku na chlebík- dostala meno Marienka- a tak teraz skúšam rôzne variácie chlebíkových zmesí. Možno sa niekedy osmelím a skúsim aj nejaký naozajstný recept. :-) Teda dievčatá, ale poviem Vám, nie je nad to, keď sa Vám po bytíku začne šíriť vôňa domáceho chleba... A tá chuť! To sa s chlebom z obchodu nedá ani porovnať!!!

 Mňamka!


V Dadkinej domácnosti zas pribudol veľký pomocník, vysnívaný a milovaný robotík Kitchen Aid, takže ihneď ako získam pár jeho paparazzi záberov, určite ich sem pridám. (Už sa stalo, Dadulka odfotila). Je krásny, však? A to, aký je úžasný a že vďaka svojej kvalite bude pripravovať cesto na koláčiky pre niekoľko generácií asi ani nemusím pripomínať...


Ako poslednú pridávame maličkú, no o to krajšiu novinku v Dadkinej kúpelni, porcelánovú dózu vo francúzskom štýle, ktorá bude slúžiť ako nový úkryt pre náušnice. :-)



Takže toľko novinky z našich veľkonočných domácností. Želáme Vám krásny oddych a hlavne veľa veľa zdravíčka Vám aj všetkým Vaším najmilším!!! Krásne veľkonočné sviatky Vám prajú

Katka a Dadka

16 komentárov:

  1. Nádhera holky až závidím,jste šikulky,máte to moc hezounky načančané!!!Přeji krásné svátky!Michaela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miška, zo srdiečkam ďakujeme!!! CMUK

    KAtka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádhera, jsem moc ráda, že jsem na tento blog narazila! Už Vás mám v oblíbených a budu určitě nakukovat pravidelně :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jsem unešená z té poslední fotky :-) Prozradíte, kde se dá sehnat ta porcelánová dóza Eau de Roses a ten přenádherný talíř s růžemi? Asi z toho nebudu spát :-D

    OdpovedaťOdstrániť