utorok 17. januára 2012

"Čítaníčko" pri kávičke

Keďže mám v poslednom čase strašnú túžbu ráno sa zobudiť do slnešného dňa, výsť von bez kabáta, čiapky a šálu a zavoňať jar, zobúdza sa vo mne tvorivosť a neviem oddychovať. Tak sa snažím aspoň niečo štrikovať, háčkovať, šiť, stále niečo upratujem, prenášam, periem a môj muž je už zo mňa na prášky. :-) Ešte že mám moju super spriaznenú dušičku Dadku, ktorá so mnou zdieľa tento predčasný "jarný ošiaľ" a aj ona stále niečo dekoruje a vymýšľa, takže sa v tomto vieme pekne dopĺňať. Minulý týždeň som už tú zimu psychicky nezniesla a objednala som si z Talianska aspoň nejaké kreatívne časopisy, ktoré si teraz stále prezerám, pri ktorých vzdychám od úžasu, plánujem a uvažujem čo kreatívne najbližšie vytvorím.


Pokúsila som sa Vám odfotiť aspoň niektoré z obrázkov z týchto časopisov, no ich kvalita bohužiaľ nezodpovedá mojej predstave o želanom výsledku. Čo už, veď vy to určite pochopíte. :-) Hlavne, že úmysel bol dobrý, no nie? Ako prvé vkladám ešte vianočné číslo, našla som v ňom úžasný adventný kalendárik z plátna, netradičný "kvietkový" vianočný stromček a rovnako kreatívny vianočný venček na zavesenie.




Druhé je klasické zimné číslo (december 2011- február 2012), kde sa nachádzajú milé nápadíky na výrobu doplnkov vo vintage štýle, háčkované a šité čiapočky na čajníky, jedinečné a teplučké papučky a mnoho mnoho iného. :-)





A ako posledné pridávam dve čísla "Casa di Sogno". Tieto som si objednala pre potešenie ducha...





 

 



 
Ako vidím, za oknom práve husto sneží, takže môj jarný sen sa zas odsúva. Čo už... Aspoň môžem po práci tvoriť zakudlená do deky pri horúcom čajíku alebo kávičke. :-)

29 komentárov:

  1. Ahoj Kačko,
    hezky jsem si u Tebe početla i oko potěšila. Také si stále plánuji co bych předělala a co koupila nového. ALE mnohdy zůstanou mé plány jenom snem. Měj se moc hezky a až budeš mít uháčkováno, doufám, že se pochlubíš. Pa pááá. Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Leni. PUstila som sa do toho s takou vervou, že neviem čo začať háčkovať skôr. :-) Moje háčkované výtvory sú síce moje prvotinky, ešte že jestvujú návody na internete, ale určite ich sem v priebehu tohto týždňa dám. :-) Kúpelňa ma zatiaľ opustila, aspoň na chvíľku, ale stále je to môj veľký sen. :-)

    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. och neviem sa vynadivat na tu krasu ....skvele, uzasne napadite, konecne nieco ine ako na pultoch nasich stankov...smiem sa spytat kde by som si casopis mohla objednat aj ja, prip.ako postupovat?dakujem krasne Eva

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Evik. Kuk na taliansku stranku casopisu Casa Cenina http://www.casacenina.com/books-magazines.html. Nutna je aspon zakladna znalost anglictiny alebo talianciny, francuzstiny alebo nemciny. :-) Potom si co chces vlozis klasicky do kosika, zaregistrujes sa a umoznuju platbu kartou VISA alebo MAESTRO myslim, len musis mat vzadu na karte, tam kde sa podpisujes, take tri ciselka. Cislo karty a tie tri ciselka vyplnis v kosiku, zvolis dopravu pomocou kuriera (u nas UPS) a oni si uz zrealizuju platbu sami cez Tvoju banku. Od zaplatenia mi casopisy dorucili za 4 dni a navyse doprava je len za necelych 5 eur. :-) A maju tam prenadherne knihy na rucne prace!!! :-) A navyse Ti na mail dorucia oznamenie o odoslani zasielky. Skvela stranka!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne uz to natukavam aaaa joj uz sa vidim ako tam neham aj gate ako sa hovori:-))))taketo veci, stranky a styl ja mooooc mozem:-) a velky obdiv aj vasej stranke a obrazkom, foto a vobec....toto sa mi nikdy nepreje:-)

      Odstrániť
    2. Dakujeme, o nápady sa rady podelíme. :-)

      Odstrániť
  5. Hezounké čtení kam na něj chodíš??Michaela

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mišik, kuk vyššie, objednávam z Talianska. :-)

    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jeee, to je nádherný magazín...pastva pro oči, děkuji, že se s námi dělíte o fotky z magazínu, aspoň můžeme taky trochu nakouknout.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Takéto časopisy ma hrejú pri srdci. Môžem v nich listovať stále dookola :-)
    J.

    OdpovedaťOdstrániť